A. DEE + Y.AZLOR + ADRIÀ G. || 14-8-2022 RBF

 Racó de la Palma - Passeig de Mata, 12, 43202 Reus, Tarragona

DIUMENGE 14 d´agost 2022.  20:00h

Comparteix aquest esdeveniment  amb els teus amics!

La venda d’entrades finalitzarà en:

Dies
Hores
Minuts
Segons

VENDA ONLINE TANCADA


Marcador de posició
ENTRADA A. DEE + Y.AZLOR + ADRIÀ G. RBF 10€ (+0,85€ ddg) 10,00

Informació del comprador

Espanya

Menys de 1€ per entrada!LLEGIR AMB ATENCIÓ

Si afegeixes l’assegurança de devolució i canvi de nom, podràs sol·licitar la devolució del preu de les entrades o el canvi de nom, fins a 12h abans de l’esdeveniment.
La devolució no inclou les despeses de gestió o la pròpia assegurança de devolució.
El preu de l´assegurança és del 6% de les entrades.
Pots sol·licitar una devolució o canvi AQUÍ

La vostra comanda

Producte

Quantitat
Total
Subtotal 0,00
Total 0,00


Alex Dee (veu), Yasmina Azlor (veu) i Adri González (piano) són tres dels músics més sol·licitats de l’escena nacional, i es reuneixen en aquesta ocasió per a oferir un concert d’arrels afroamericanes: soul, r&b, jazz i blues conflueixen en un format íntim però amb intensitat.”

Alex Dee (Màlaga)
Cantant i compositor, ha realitzat nombroses gires nacionals i internacionals amb Nathy Peluso, The Gurmets Vocal Quartet, Ballant amb les Estrelles (TVE), Remembering Prince, OBC, I Want O Back… Al seu torn, ha treballat com a vocalista de sessió per a nombrosos espots publicitaris, doblatges i enregistraments. Compon, produeix i edita dos EPs originals: ‘Morning’ (2019) i ‘Moaning’ (2020). Actualment compagina la seva labor com a músic amb la de professor del Conservatori Superior del Liceu.

Yasmina Azlor (Barcelona)
Cantant des de fa 20 anys, ha girat pels EUA, el Regne Unit, el Marroc, França, Portugal i tota la península posant veu a la Fundació Tony Manero, A Contra Blues, The Gramophone All Stars, I Want O Back, entre altres.

Adri González (Barcelona),
Pianista i teclista amb recorregut en el món de la música clàssica i moderna. Ha actuat per tot el món amb artistes com Pablo Alborán, Macaco, l’Índia Martínez, Vic Mirallas, Gemma Humet, Judit Neddermann…