ENTRADA PENDENT || NILAK 2021

 Carpa Nilak
c/ Rossinyol, 21 (Camp de futbol)
43782 Vilalba dels Arcs

  Del 4 al 15 de novembre

 

*“entrada pendent” // agafant la tradició del “caffè sospeso”, una iniciativa de suport social mutu, proposem deixar “entrades pendents” (pagades per avançat) per aquelles persones que no puguin pagar una entrada. El “caffè sospeso” va començar als cafès de classe treballadora de Nàpols, on algú que havia experimentat bona sort demanaria un “sospeso”, pagant el preu de dos cafès però rebent i consumint-ne només un, deixant l’altre cafè pagat per aquelles persones que no s’ho poguessin permetre. Si voleu formar part d’aquesta iniciativa podreu comprar una “entrada pendent” a través d’aquesta plataforma o a la mateixa carpa.

Comparteix aquest esdeveniment  amb els teus amics!
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email


Marcador de posició
ENTRADA PENDENT || NILAK 2021 10,00

Detalls de facturació

Espanya

Menys de 1€ per entrada!LLEGIR AMB ATENCIÓ

Si afegeixes l’assegurança de devolució i canvi de nom, podràs sol·licitar la devolució del preu de les entrades o el canvi de nom, fins a 12h abans de l’esdeveniment.
La devolució no inclou les despeses de gestió o la pròpia assegurança de devolució.
El preu de l´assegurança és del 5% de les entrades.
Pots sol·licitar una devolució o canvi AQUÍ

La vostra comanda

Producte

Quantitat
Total
Subtotal 0,00
Total 0,00

Les vostres dades personals s’utilitzaran per donar suport a la vostra experiència a través d’aquest lloc web, per gestionar l’accés al vostre compte i amb altres finalitats descrites a la nostra política de privadesa.