FOOD & FASHION LA RÀPITA 2019

 SANT CARLES MARINA
Ctra. Villafranco, s/n
43540 Sant Carles de la Ràpita

DEL 22 Al 25 D’AGOST

 

Marcador de posició ABONAMENT 4 DIES FOOD&FASHION. 9€ 9,00

Detalls de facturació

La vostra comanda

Producte
Quantitat
Total
Cistella subtotal 0,00
Total de la comanda 0,00

Les vostres dades personals s’utilitzaran per donar suport a la vostra experiència a través d’aquest lloc web, per gestionar l’accés al vostre compte i amb altres finalitats descrites a la nostra política de privadesa.

 

 

4a edició del Food&Fashion La Ràpita, el festival de moda, gastronomia, música i oci infantil de les Terres de l’Ebre. Durant quatre dies la Marina de Sant Carles acull una gran oferta d’oci, amb food trucks, market de moda, concerts, espectacle de màgia, monòlegs, activitats per als més petits i DJs. Quatre dies per gaudir dels vespres d’estiu d’una manera diferent en el marc incomparable de Sant Carles Marina, amb unes fantàstiques vistes al mar i als velers del port. Amb les actuacions de:

 

Pepet i Marieta
Joan Rovira (acústic)
En&Ton
Sukre


 

El nombre màxim d’entrades per compra és de 10.

Una vegada comprades, les entrades no es retornaran ni es canviaran.

Les entrades són personals i intransferibles, recorda emplenar les dades dels assistents correctament. L’organització pot sol·licitar qualsevol document identificatiu per comprovar que les dades són correctes.

No fa falta que imprimeixis la teva entrada, pots presentar-la al teu mòbil obrint-la amb qualsevol app que llegeixi arxius PDF. 

Recorda que per accedir és imprescindible presentar les entrades. No són vàlids emails o confirmacions de compra.