GNAPOSS QUINTET || 7-8-2022 RBF

 Racó de la Palma - Passeig de Mata, 12, 43202 Reus, Tarragona

DIUMENGE 7 d´agost 2022.  20:00h

Comparteix aquest esdeveniment  amb els teus amics!

La venda d’entrades finalitzarà en:

Dies
Hores
Minuts
Segons

VENDA ONLINE TANCADA


Marcador de posició
ENTRADA GNAPOSS QUINTET RBF 10€ (+0,85€ ddg) 10,00

Informació del comprador

Espanya

Menys de 1€ per entrada!LLEGIR AMB ATENCIÓ

Si afegeixes l’assegurança de devolució i canvi de nom, podràs sol·licitar la devolució del preu de les entrades o el canvi de nom, fins a 12h abans de l’esdeveniment.
La devolució no inclou les despeses de gestió o la pròpia assegurança de devolució.
El preu de l´assegurança és del 6% de les entrades.
Pots sol·licitar una devolució o canvi AQUÍ

La vostra comanda

Producte

Quantitat
Total
Subtotal 0,00
Total 0,00


Tot assistent surt més feliç del que va entrar després d’un concert de Gnaposs. Prenent com a base el Funk, aquest artista salta còmodament d’estil a estil d’una manera que electrifica. Funk, Rock, Blues, Country, Jazz i el que se li ocorri en les seves múltiples improvitsacions. Sens dubte, Gnaposs té una veu musical pròpia.
Tot va començar l’any 2000 a Los Angeles, Califòrnia, on Gnaposs va gravar el seu primer disc amb el productor de Scott Henderson, TJ Helmerich. El mateix Scott Henderson va dir
sobre Gnaposs: “Excel·lent songwriting i gran to de guitarra també” i va participar amb dos solos de guitarra en aquest disc. Des de llavors, cinc discos i centenars de actuacio-
nes per tot el món.David Muñoz “Gnaposs” és un prestigiós guitarrista de l’escena barcelonina, conegut per acompanyar a artistes com a ” Jarabe de Palo”, “Els Pets”, El niño de la hipoteca”, Hotel Cochambre, Shuarma o The Bon Scott Band.

FACEBOOK

INSTAGRAM