LEGEND LO MERCAT DE LA FESTA

 LEGEND MUSIC CLUB
Av. Santa Bàrbara, 35
43870 Amposta

DISSABTE 18 DE MAIG

 

 

 

S’acosta el final d’una grandíssima temporada! Presentem l’última de 24 nits ballant junts. I de quina millor manera que celebrant la festa cultural i tradicional més esperada d’Amposta! El dissabte 18 de maig Legend Music Club celebra #LoMercatdelaFesta amb una sessió COLORS de la mà de Marcos Alonso i LLuis Torralbo. Tornem als principis del segle XX.

 

 

LLEGIR AMB ATENCIÓ:

El nombre màxim d’entrades per compra és de 7.

Una vegada comprades, les entrades no es retornaran ni es canviaran.

Les entrades són personals i intransferibles, recorda emplenar les dades dels assistents correctament. L’organització pot sol·licitar qualsevol document identificatiu per comprovar que les dades són correctes.

No fa falta que imprimeixis la teva entrada, pots presentar-la al teu mòbil obrint-la amb qualsevol app que llegeixi arxius PDF.

Recorda que per accedir és imprescindible presentar les entrades. No són vàlids emails o confirmacions de compra.

 

Marcador de posició Preu Accés LO MERCAT DE LA FESTA: 10€ (Donatiu societat musical: 3€ I Consumició: 7€) +0,70€ despeses de gestió 10,70 Out of stock

Detalls de facturació

La teva comanda

Producte
Quantitat
Total
Cistella subtotal 0,00
Total de la comanda 0,00

Les vostres dades personals s’utilitzaran per donar suport a la vostra experiència a través d’aquest lloc web, per gestionar l’accés al vostre compte i amb altres finalitats descrites a la nostra política de privacitat.