MATT SCHOFIELD || 15-7-2022 RBF

 Racó de la Palma - Passeig de Mata, 12, 43202 Reus, Tarragona

DIVENDRES 15 de juliol 2022.  21:00h

Comparteix aquest esdeveniment  amb els teus amics!

La venda d’entrades finalitzarà en:

Dies
Hores
Minuts
Segons

VENDA ONLINE TANCADA


Marcador de posició
ENTRADA MATT SCHOFIELD RBF 20€ (+1,69€ ddg) 20,00

Informació del comprador

Espanya

Menys de 1€ per entrada!LLEGIR AMB ATENCIÓ

Si afegeixes l’assegurança de devolució i canvi de nom, podràs sol·licitar la devolució del preu de les entrades o el canvi de nom, fins a 12h abans de l’esdeveniment.
La devolució no inclou les despeses de gestió o la pròpia assegurança de devolució.
El preu de l´assegurança és del 6% de les entrades.
Pots sol·licitar una devolució o canvi AQUÍ

La vostra comanda

Producte

Quantitat
Total
Subtotal 0,00
Total 0,00


Nascut a la ciutat industrial de Manchester i ara radicat als Estats Units, Matt Schofield va començar a tocar la guitarra a l’edat de 12 anys. Matt és un guitarrista, vocalista i compositor guanyador de múltiples premis. Schofield és àmpliament considerat com un dels artistes britànics de blues més innovadors de la seva generació. Ha estat classificat entre els deu millors guitarristes britànics de blues de tots els temps per la revista Guitar & Bass, juntament amb les llegendes Eric Clapton i Peter Green. Tres victòries consecutives com a Guitarrista de l’Any i una victòria com a Àlbum de l’Any en els British Blues Awards ho van elevar al seu Saló de la Fama.
La destresa de Schofield ha portat a la seva banda a més de 25 països a tot el món i compartit espai amb notables herois de la guitarra, inclosos Buddy Guy i Robben Ford. El Los Angeles Daily News va dir: “En Schofield, el Regne Unit ha produït al millor guitarrista de Blues de qualsevol país en dècades”.
El to icònic i l’estil melòdic i fluid de Matt Schofield, juntament amb les seves apassionades i emotives actuacions en viu, ho han convertit en un dels guitarristes de blues modern més buscats i venerats.
 
 

error: Contingut protegit !!